Contemplarea RUNELOR





Runele:
- ca semne ( ca și hieroglifele, scrierea cuneiformă, minoică etc) au un aspect vizibil, devenit scriere, care este greu de descifrat acum. Această scriere a fost „aranjată” ca și alfabet, devenit chiar uzual o perioadă.
- sunt simboluri care reliefează anumite aspecte generale, concise.
-sunt CODURI de acces destinate celor care merită. Să nu se înțeleagă că numai unora „speciali”. Sigur că există o anumită pre-destinare, pe care o putem urma sau nu.

 Meritul se câștigă! Dacă vrei cu ardoare, vei căuta informații, le vei compara, le vei verifica prin practică. Acesta este pasul de pornire. Să te gândești numai la ele: un ȚEL care va deveni atât de puternic încât îți va deschide accesul la următoarea etapă. Care va fi specifică:
-poți învăța despre vindecarea cu Rune (fizic-sufletește-mental),
-despre previziuni, Arta divinației,
-despre folosirea energiei lor specifice în alte scopuri: de a câștiga faimă, succes, avere.
-De protecție a unei comunități sau a ta,
-de înfrângere a unui dușman (discutabil, dar se poartă; depinde cum  îl „înlăturăm”),
-de a îndepărta obstacole,
-de a atrage sau respinge pe cineva (acestea sunt domenii strict personalizate).

 Runele sunt foarte practice: atragem-respingem cu ajutorul lor! Clădim- dărâmăm, vindecăm-îmbolnăvim. Asta înseamnă că e nevoie de discernământ în practică. Istoria a demonstrat ce se poate face prin explodarea și exploatarea energiilor relevate de un simbol care din solar a devenit sinonim numai cu distrugerea.


CUM: folosind Simbolurile grafic, fizic, mental. Sunt Coduri de acces până unde poți tu ajunge.
Runa personală devine COD PERSONAL. Primul și cel mai important. Am citit, am studiat mult despre Rune. Am practicat, am predat, am scris. Mereu a mai venit câte o informație pe care am  lăsat-o să mă ghideze. Știu, ceea ce scriu are o anumită valoare. Activarea este mult mai lentă. Se manifestă în timp, dar la nivel informational. Ceea ce predau direct, e direct! Diferența există.
MAGIA RUNELOR  este dată DOAR de practică! Ne incită cuvântul magie și ne duce în tărâmuri prea îndepărtate. RUNELE sunt PRACTICE: înveți să acționezi cu/prin ele, AICI! 

În timp ea acționează asupra structurilor tale: fizice, sufletești, mentale. Cu cât înțelegi să practici constant, cu atât vei înțelege și vei avea control în multe situații.
Ce avem de făcut?! 

Un mic ritual: începi cu Consacrarea, aprinzi o lumânare, urcând Lumina ei către cine simți că îți este ocrotire.

-activarea degetelor (lucrând și pe spațiile interdigitale) prin Metoga Calligaris
-poziția degetelor și a corpului
-Murmurarea Stanzei Runei
In mare acesta ar fi micul ritual zilnic care poate dura 10 minunate. Sigur că poate fi reluat, ori de câte ori dorești, pe parcursul zilei și, îndeosebi seara.

Am învățat câteva persoane să se joace cu degetele, fizic. Policele să atingă degetul mic, degetul arătător, apoi degetul inelar și degetul mijlociu. De 3-4 ori. Apoi să închidă ochii și să refacă mental mișcarea. Constatarea a fost: ce ușor e! da, mental a fost mult mai ușor și mult mai rapid. Când au încercat din nou cu degetele fizice, s-au încurcat un pic deoarece doreau să facă mișcarea la fel de repede. E nevoie de exersare. Dar mentalul poate fi informat ce dorim și ne va ajuta să fim mult mai rapizi în decizii, în acțiuni. Sportivii de performanță aplică această tehnică. O putem face și noi, obținând o mai bună coordonare corp-minte-suflet.
Este o metodă pe care o putem aplica și în practica Runelor!

Fiecare Rună are puterea de a vă ajuta să deblocați și să dezlănțuiți forțele interioare, să depășiți orice limită și să creați calitatea vieții pe care o doriți pentru a vă atinge obiectivele și pentru a vă controla viața.

Am căutat metode practice, simple, aparent banale (sunt atât de simple încât par banale, derutând pe mulți care se așteaptă la cine știe ce poziții contorsionate….). Utilizarea lor și-a dovedit eficacitatea la cei care au practicat. Așa cum veți citi în fragmentul următor, Runele sunt intuitive. Contemplarea lor duce la apariția acelei unde de legătură între noi și ele. Care depășește limitarea celor cinci simțuri. Folosim simțurile de bază ale omenirii (văz-desenăm, auz-incantăm, kinestezic-aplicăm simbolul cu mâna sau cu corpul. Folosind miresme: tămâie, salvie etc), dirijăm forțele din noi spre un scop clar, nu după cum am tot fost determinați să le întrebuințăm numai pe orizontala firii.


"După ce mi-am dat toată silinţa, de multe ori în zadar, pentru a explica în articole academice semnificaţia Pomului Vieţii, am înţeles de ce anticii au ales să păstreze secretul asupra acestor cunoștințe. Nu există cuvinte scrise care pot exprima în mod adecvat ideile complexe transmise de un puternic simbol vizual; dimpotrivă, ele tind să ascundă şi să denatureze mesajul său de bază, care poate fi intuitiv şi instantaneu înţeles prin contemplare, şi poate chiar să-l facă ridicol. Păstrând secretul asupra semnificației Pomului Vieţii, al cărui sens se dezvăluia numai prin aluzii şi enigme, i s-a adăugat o puternică eficacitate şi atracţie."(Simo Parpola, Understanding the Tree of Life, 2002)

A purta o bijuterie inscripționată cu (de tine) Runa personală (sau cu o bindrună), inel sau pandantiv,
A purta în geantă, în portofel, un mic desen cu Runa personală,
A o desena (implementa energetic) în spațiul tău de acasă, de la birou.

Sunt câteva din posibilitățile de a fi mereu în legătură cu aceste energii pentru a ne fi de folos.
Spunea cineva că s-a aplecat pentru a căuta ceva. A conștientizat că e poziția Runei UR. Probabil a zâmbit dar privirea i-a fost „atrasă” de ceva. A descoperit un „secret”, la propriu: ceva ascuns într-o cutie care nu se dorea a fi văzut. Intâmplare?! Sigur NU! Acesta este unul din secretele RUNELOR care nu poate fi explicat  ci doar trăit de fiecare.

Contemplarea Runelor câteva secunde vă deconectează instantaneu de trecut și vă proiectează în prezent. Vă încarcă energetic în modalități pe care noi încă nu suntem capabili să le înțelegem și, mai ales, să le explicăm.



N.B. Pe o poză desenați Runa personală acolo unde aveți probleme. Sau desenați conturul corpului. Vă puteți juca făcând din lut o mică statuetă:




Statuetele aparțin Culturii Cucuteni, ultima Culturii Sălcuța

Imaginile au fost preluate de pe situl: 
https://sites.google.com/site/seimenisatdinneolitic/3-1-10-bratarile-getice---din-getia-carpatica-in-scandinavia

Aveți aici o excelentă ocazie de a contempla pentru a vă crea propria bind-rună. Impulsul de a crea imediat există. Excelent! păstrați desenul! apoi reluați actul creării. Pot apare completări, alte forme. Specificațiile ulterioare pot însemna dedicații unei anumite probleme. 
Să fiți binecuvântați cu inspirație !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Voi respecta opiniile fiecăruia. Dar vă rog să aveţi o exprimare decentă. Anonimatul persoanei nu-l exclude pe cel spiritual. Din când in când voi face aici completări la cele publicate pentru a nu interveni în text.

                                             Cum îți schimbă Dumnezeu Viața                                                            Împl...