Amintirea Runelor


Bun găsit! 

O dorință care se împlinește acum: de a scrie despre RUNE
Sunt aproape 20 de ani de când le coseam pe gecile copiilor mei. Viața a avut cursul ei iar Runele au fost parte știută sau nu. 
A venit timpul să onorez prezența lor constantă în viața mea!


Trăim într-o realitate consensuală!  Toți cei care ne atragem, ne întâlnim, avem ceva în comun. 
Putem experimenta o multitudine de realități. Oprește-te la cea în care te simți bine. 


După primul curs de RUNE, am  primit multe confirmări despre schimbările care au început să apară în viața celor au participat.  Treptat! Unele erau aparent banale dar și-au dovedit importanța pentru persoana respectivă. Au fost confirmările necesare. Și nici nu le-au cerut. Ele au apărut. Asta face parte din Puterea RUNELOR. Pentru unele persoane însă nu a fost așa. Obișnuite să le fie  prezentată o „rețetă” și să aibă certitudinea obținerii unor rezultate garantate, au renunțat. 
Consecvența! la marea majoritate, lipsește consecvența. Zi de zi să practici câte 5-10-15min. dimineața și seara, e prea mult. Creierul nu este obișnuit să i se impună ceva despre care nu știe mare lucru. Poate doar informații care promit cine știe ce recompense. Dar când e vorba să fie ținută în frâu această parte care decide de atâta timp ce avem de făcut, apar obstacole. Ba chiar frici. S-a întâmplat și asta. RUNELE sunt puternice. Primele experiențe cu ele pot fi total necunoscute, bulversante. Și atunci amâni sau te îndepărtezi.  


RUNELE sunt ele înșile un mare mister! Le avem încriptate în noi. Dezvăluirea Puterii lor, ne aparține. Și cu toate informațiile pe care cei mai mulți, le-au asimilat, înțelegem foarte bine asta. Spun mereu: nu dau rețete! Descoperă tu, ce activează, care este Puterea fiecărei Rune pentru tine, începând cu cea a RUNEI personale. Și mai ales, nu încerca de a „înțelege” ceea ce are loc. Nu ai termen de comparație. 

Pentru că nu se poate altfel. Vrei să înțelegi ceva nou în conformitate, și aplicând, vechi deprinderi sau cunoștințe (incomplete)?! Unde mai este ... noutatea?! dacă tu aplici tot  cunoștințele de până atunci. Inseamnă că nu accepți ceva nou, ci te raportezi tot la vechile tale „păreri”. 


RUNELE sunt o treaptă superioară de înțelepciune. Poate în viața asta, voi asimila învățătura din una,  trei sau mai multe Rune. Ințeleg să o fac temeinic. Mulți se grăbesc să știe tot, să le deseneze, să le folosească chiar dacă nu le-au asimilat energiile. Nu desenarea, scrijelirea lor e importantă. Asta înseamnă implementarea energiei pentru un anumit scop. CARE energie dacă tu .....

 Oriunde recunoaștem o RUNĂ (și sunt peste tot, în natură sau desenate de alții) o recunoaștem datorită faptului că o ȘTIM, că am făcut cunoștință cu ea. cele desenate de alții, fie pe edificii, logouri, pânze ... e bine doar să le observăm. Să nu ne dăm cu părea de ce sunt acolo. pentru că ele au fost desenate intenționat

Vedem, percepem, ce efect au asupra noastră doar dacă știm puritatea energetică inițială. Altfel dăm noi înșine un anumit înțeles intenției de acolo.  



Este acum un serial, Cronicile Shannara. Druidul are câteva Rune (Bind Rune) imprimate în piele. Când învață, pregătește, pe noua ucenică (fiica sa), una din Rune trece efectiv în ea, și i se imprimă pe piele, dispărând de la druid. Nu cred că el a pierdut Puterea acelei Rune.  A crescut și prin ucenica sa?! în film este altfel prezentat. Pot fi și alte păreri. Sunt de acord cu toate, pentru că fiecare vede, gândește, ca el însuși.  Depinde de ceea ce urmărește fiecare să prezinte. Nu cred că vechii maeștri își pierdeau puterile atunci când le transmiteau învățăceilor. Dimpotrivă, devenea un cumul. 


Puterea Runelor (de fapt a tuturor simbolurilor) este o energie pe care când ajungi să o faci VIE în tine, o poți da mai departe, o poți transmite. Dar nu e un cadou făcut cui,când, vrei tu. 
Persoana cealaltă trebuie să merite, să dea dovadă de anumite calități, să exerseze cu sârguință ca să fie capabilă a primi acele energii în interiorul ei. Și va deveni stăpâna acelei Puteri. Ceea ce s-a și întâmplat.


Fiecare avem Runa personală. Care poate fi un punct de plecare în autocunoaștere. Ea poate ascunde încă două sau trei alte Puteri. Vom ajunge la ele după ce ne-am pregătit prin Runa Personală.. 



Făcând parte din același trunchi al Copacului Vieții, ca și neamurile care au mai păstrat învățăturile antice despre Rune,  avem ocazia de a descoperi și Puterile inițiale din care venim, cei care ne-am întrupat acum, aici. 
În ultima sută de ani, evoluția omenirii a cunoscut o accelerație uluitoare în toate domeniile, inclusiv cel spiritual. Poate fi derutant!


Când TU te schimbi, schimbi și exteriorul consensual în care viețuiești. 


Runele sunt cheile care oferă acces la puterile interioare.


6 comentarii:

  1. Buna, adevarat scris. eu de exemplu mi-am aprofundat un pic despre rune si din cartile ruse... , ca multi nu au mai venit la curs ii priveste, eu fiind noua cu Runele, am sapat un pic ... ca sa inteleg ce si cum. Imi plac nespus, sper sa gasesc niste rune facute de un maestru. Cu recunostinta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Invață să îți faci runele singură. Mai ales RUNA PERSONALĂ.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am o intrebare in legatura cu "alfabetul", conteaza care "alfabet" este folosit in ceea ce priveste scopul final ?
    Fie ca vorbim despre 'elder futhark' sau 'armanen futhark', sau aceasta metoda este strict corelata cu acest 'alfabet' ?
    Imi doresc sa pot ajunge pe 13 la seminar dar nu cred ca voi reusi...

    Ca mentiune, intreb pentru ca 'elder futhark', in ceea ce priveste melodicitatea runele, modul in care se simt cand sunt rostite, se simte mai puternic, cel putin, pentru mine, fata de cele din 'young futhark', 'futhorc' sau 'armanen futhark'. Si nu vreau sa para ca atac sau ceva, sunt doar curios.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună ziua!
      Fiecare rezonăm cu ceea ce avem nevoie pentru evoluția noastră, la un moment dat. Ai încredere în alegerea ta.
      Am menționat că bărbații au o modalitate diferită de a manifesta/incanta, Runele, față de femei. Sunt documente, scrieri, mărturii în acest sens. Și cum majoritatea cărților, articolelor sunt scrise de bărbați, femeile trebuie să fie atente la ceea ce învață.
      O zi minunată!

      Ștergere
    2. Va multumesc din inima pentru raspuns, am inteles mesajul si nu pot sa contra-argumentez acest lucru, este binevenit faptul ca ati dorit sa impartasiti din cunoasterea dvs cu privire la rune, abia astept continutul ce-o sa vina!

      Inca odata, va multumesc, va doresc si dumneavoastra o zi minunata si un weekend splendid!

      Ștergere

Voi respecta opiniile fiecăruia. Dar vă rog să aveţi o exprimare decentă. Anonimatul persoanei nu-l exclude pe cel spiritual. Din când in când voi face aici completări la cele publicate pentru a nu interveni în text.

                                             Cum îți schimbă Dumnezeu Viața                                                            Împl...