Aplică Puterea Personală





                                            



ReiKi Radiestezie Radionică Rune: cei patru R care mi-au transformat viața!
Mikao Usui, Guido von List și Giuseppe Calligaris! Inceputurile sec. XX

Despre ReiKi au auzit foarte mulți.* Runele încep acum să fie cunoscute, mai ales ca act de divinație, care este doar un aspect al înțelepciunii pe care ele o cuprind.**
Sunt mai multe școli, sisteme de ReiKi, la fel sunt multe sisteme de Rune.
Ce legătură are neurologul italian Prof. Dr. med. Giuseppe Calligaris, cu ReiKi, cu Runele?! Simplu: palmele; mai exact: degetele.

Din punct de vedere științific sec. XX a fost unul profund spiritual, oricât ar părea de ciudată această afirmație! Marile invenții tehnice ne-au schimbat complet viața, au venit cu o „plăcere” a materialității lumii. Zona spirituală a cuprins masele, un aspect extrem de important care a asigurat începutul unul echilibru sufletesc în omenire.
Cunoașterea orientală a devenit obiect de studiu științific. La nivel de certe competențe, cele mai multe rămase ascunse ochilor lumii.
Iar acești ochi au fost deschiși, treptat, de curente, sisteme spirituale care au devenit accesibile tuturor datorită posibilităților date de descoperiri științifice: telefon, internet.

La începutul sec. XX, Maestrul Mikao Usui, în Japonia, a pus bazele sistemului  ReiKi.
Tot atunci Guido von List, în Europa punea bazele sistemului Rune Armanen.
Profesorul doctor neurolog, Giussepe Calligaris, în Italia, descoperea Harta liniilor, punctelor de pe piele care făceau legătura între corp, minte și spirit dar și cu întreg Universul văzut și nevăzut. 20 de cărți publicate care au fost „culese” din Italia la terminarea războiului de agenții secrete americane și ruse. E fascinantă istoria omenirii!

Acum „apar” din America și Rusia ca și sisteme de vindecare: terapii polarizate, terapii care lucrează cu liniile axiatonale, cu linii și puncte numai în zona capului etc. nu voi da denumirea acestora.  Fapt este că secolul XXI a adus ce părea pierdut și folosit numai de un grup restrâns.
Persoane care au avut acces la scrierile antice, sau ale lui von List sau Calligaris (să nu uităm de Tesla) sau care prin dorința lor arzătoare au inițiat comunicarea personal/informațională cu datele aflate dintotdeauna în mentalul omenirii și în subconștientul nostru.

La nivelul omenirii s-a „întâmplat” ceva: din Orient a venit ReiKi, Qigong, Acupunctura și multe altele mai simple sau mai complexe, învățându-ne toate despre corpuri energetice, meridiane, chakre, despre ki.
Totul a fost treptat, gradat: prin ReiKi, am învățat terapia cu palmele (simplific), înțelegerea și folosirea Simbolurilor.
Runele au însemnat, pentru mine, condensarea și completarea tuturor cunoștințelor.  Ele sunt Programul Personal al fiecăruia.

Runele: simboluri, sunete, geometrii, elemente chimice, poziții ale corpului și ale degetelor,  specifice fiecăreia. Incantarea lor, desenarea lor, crează vibrații greu de explicat dacă nu le trăiești tu însăți. Pentru că fiecare este unic iar Runa personală dezvăluie fateța cea mai perfectă a ta.

Mâna! Ce mister uman!
Folosirea mâinilor, a degetelor care formează Simbolul specific fiecărei Rune, m-a fascinat.  Și a apărut învățătura lui Giussepe Calligaris. Știu, sunt multe informații necomplete, unele chiar eronate (voit?) care circulă pe internet. Doar lucrând tu personal, descoperi cât de MINUNAT ALCĂTUIT ESTE OMUL!
Pielea umană este o HARTĂ pe care se găsesc sute de milioane de puncte, unite prin linii, pătrate, triunghiuri, cercuri, romburi etc.

Deosebirile esențiale între învățăturile orientale care se axează pe meridianele energetice INTERIOARE ale corpului, și cunoașterea lăsată de Calligaris sunt în principal:

- liniile axiale longitudinale-transversale-oblice, punctele, plăcile având diferite forme geometrice, sunt PE SUPRAFAȚA PIELII noastre.
-prima falagă a degetelor este cea mai mica hologramă a întregului corp și univers.

După bulversarea de început (citiți scrierile, uitați-vă pe desenele lui Calligaris și, vă veți convinge singuri, de complexitatea cunoașterii pe care a lăsat-o), am ales să mă „limitez” la DEGETE deoarece fiecare Rună are un simbol care este redat folosind degetele.

Descoperirile lui Calligaris

  Calligaris vorbește în cărțile sale de o „ inteligență superioară “, care curge prin tot ceea ce este iar „echo –ul ei este redat prin liniile și plăcile de pe piele. Inteligența superioară se reflectă în subconștientul individual

"Universul este plin de vibrații", a explicat Calligaris. "Punctele pe care le-am găsit pe pielea umană reflectă aceste vibrații, astfel încât se poate spune că cosmosul este descoperit în corpul uman".
Liniile (întotdeauna „zona liniilor” este formață din 9 linii care alcătuiesc un pătrat: Pătratul fundamental” cum l-a numit Calligaris).Plăcile trebuie înțelese ca o "fereastră" care conectează ființa umană cu universul și prin care curg radiațiile cosmice - de la exterior la interior și de la interior la exterior.

Universul este un organism VIU prin care curg diverse vibrații, dintre care unele sunt deja familiare (de exemplu undele electromagnetice). Calligaris credea că liniile și punctele de pe suprafața corpului uman reflectată toate aceste vibrații, care ar putea fi folosite pentru a susține că întregul Univers este oglindit în corpul uman. 


Fenomenele descrise de Calligaris apar nu numai prin încărcarea plăcilor cutanate circulare, dar, de asemenea, prin stimularea adecvată a altor unități ale sistemului de pe piele (linii, puncte, Câmpuri etc.), cu exact aceeași eficacitate. 

„Suprafața pielii, în toată extinderea sa, reprezintă o oglindă magică pe care se reflectă tot ceea ce există în Cosmos, în  înțelesul, în sensul cel mai larg, care include nu numai Pământul și stelele care se învârt în jurul Soarelui, dar și nenumăratele lumi stelare care gravitează în jurul a milioane de alți sori”- Universul reprezentat pe corpul omului- Calligaris

Întregul Univers este proiectat și redat pe suprafața cutanată a corpului uman, și este în latență în planul cerebral al inconștientului. Găsim pe piele, proiecțiile corpului cu organele sale, a sufletului cu percepțiile și sentimentele sale. Sufletul, ca o scânteie a spiritului care pătrunde totul, este interconectat cu întreaga Creație care se reflectă pe piele.

Pentru plăcile care trebuie folosite des si repede, Caligaris recomandă să se „ tatueze poziția exactă”. El subliniază în mod expres: localizarea tuturor plăcilor individuale ale pielii este fermă și neschimbată. Sună interesant, nu?! E o modă acum, la care trebuie să fim extrem de precauți. Ceea ce ne implementăm pe piele, e pentru totdeauna, fie că e un tatuaj temporar (informația rămâne mult timp în câmpul corpului vital). El va duce la activări în lanț, uneori de nedorit, pe care le vom suporta cu greu. La fel și purtarea unui simbol, atârnat la gât sau desenat pe un inel. Runa personală va fi întotdeauna cea mai eficientă. Sau alt simbol ale cărui „coordonate” energetice le cunoaștem foarte bine.

Fiecare linie, punct, placă are o relație fixă ​​cu un anumit punct din creier, precum și cu un anumit organ intern al corpului.
Stimulând în mod corespunzător segmentele viscerale sau cerebrale, ar putea apărea aceleași fenomene asemănătoare celor declanșate de încărcarea liniilor, a plăcilor.

Grila pe corp pe care a găsit-o Calligaris corespunde gradului de longitudine sau latitudine a pământului. (Cred că Liniile Ley care au început să fie studiate științific.***)



Situate pe această rețea sunt zonele circulare sensibile, cum ar fi plăcile (asemeni piramidelor, templelor, catedralelor), ; zone cu o rază de câțiva milimetri, precum și alte forme geometrice care stimulează alte abilități cognitive, de vindecare, de cunoaștere a întregului Univers. Pare mult?! Este atât de uluitor ceea ce a descoperit Calligaris, încât mai bine, alegem CE vrem să cunoaștem și în funcție de asta să ne apucăm de studiu.

 Dr. Calligaris a constatat că o imagine mentală, forma de gândire însăși, va stimula corpul. Acest lucru duce la ideea de bază a tezei sale de doctorat, "Gândurile ne vindecă". Există un efect mental-dermic care se înregistrează fizic pe corp și arată radiația formelor de gândire sau a undelor gândirii. Cercetările au arătat că gândurile pot fi privite ca obiecte cu existența fizică. 

Diverse locații Calligaris sunt legate de anumite organe, iar acestea răspund și corespund emoțiilor. Deci, gândurile pot provoca emoții și atinge organe, care la rândul lor se reflectă în punctele de pe piele.

Calligaris a constatat că reflexul dermo-visceral-psihologic-mental este produs prin simpla frecare a anumitor zone ale pielii. 

 Prin activarea unor linii specifice pe corp, Calligaris putea declanșa o anumită stare emoțională, sau anumite gânduri specifice, unei persoane.

Calligaris spune că întregul univers este reflectat pe piele. Pielea poate citi și transmite mesaje către inconștient, la corpurile subtile ale ființei umane.



PRE-destinul tău, este redat de simbolul grafic format de degete. Ca să devină destin, e alegerea ta. Stabilizarea a ceea ce ai ca DAT și DAR, îți aparține. Asta trebuie înțeles din lucrul cu simbolurilor Runelor. Ele SUNT simboluri prin care poți înțelege propriul destin personal și așa, să ai control asupra vieții tale.

Degetele care redau forma Simbolului fiecărei Rune, activează sentimentele și organele corespondente. Se ține cont și de spațiile interdigitale aferente. 


Mâna este un fractal al corpului. Primele falange ale degetelor sunt, fiecare, holograma întregului corp.





G. Valverde, Tavola estratta da Anatomia del Corpo Umano, XIV sec. (part.)

Imaginați-vă pielea umană întinsă pe o planșetă: milioane de linii, figuri geometrice pe ea, care pâlpâie în diferite culori, emițând sunete, semnale sonore. Pare a fi o imensă centrală telefonică super-digitală, sau un imens satelit. E doar PIELEA UMANĂ. Cei care lucrează la acest „proiect” cred că sunt cele mai inteligente ființe din Univers, care transpun dorința INTELIGENȚEI SUPREME, nevăzută dar vibrând în TOT și de care EI sunt conștienți că le ghidează munca.
Este o imagine fascinantă pe care îmi place să o privesc gândindu-mă la toți cei care au creat întâi un atom, apoi o celulă …până au proiectat diversele forme de viață, de la firul ierbii la munți, de la celulă la animale, apoi: OMUL!

Asta „îmbrăcăm” noi când venim AICI. Avem la purtător TOTUL. Sigur că am parcurs etape nu tocmai ușoare ca omenire. Se pare că am greșit de câteva ori. Avem ACUM o șansă cei mai mulți, nu doar câțiva. Triere tot va fi, dar ne putem ajuta unii pe alții, ne putem îndruma ca să demonstrăm că am învățat să folosim ceea ce EI au creat.

Cunoașterea Orientală și cea care apare acum în occident datorită lui Calligaris, sunt ca două părți: una a interiorului, alta a exteriorului, corpului. Interesant, nu?! Se completează dar fără a le …face ghiveci, ca să nu mai înțelegem nimic.

Sunt metode de activare descrise de Calligaris, sau de cei care au făcut ulterior cercetări, pe care le putem folosi pentru a ne echilibra corpul, sufletul și mintea.


Runele: am învățat că nu doar poziționăm degetele ca să redăm spațial un Simbol, ci este mult mai mult: ACTIVĂM VINDECAREA personală și, prin consonanță, cum spune Calligaris, acționăm și asupra celorlalți și, chiar mai mult: asupra cosmosului. Depinde cât de puternic este activată placa telepatiei, pe ce distanță putem transmite. Fiecare are posibilitatea de a activa mai mult ceea ce dorește și e necesar să fie ca stabilitate în corpurile lui, în Viața lui.

NB. Mâna runică se poate ține și pe organul corespunzător dacă știm că avem probleme. După ce ai activat de fiecare dată liniile axiale ale degetelor simbolului, iar percepția ta este îndreptată asupra organului corespunzător.

O atenționare: liniile, plăcile, vibrează ca răspuns la influența dată de fenomene, simboluri, planete și arhetipuri, într- un mod subiectiv și pe baza numeroșilor factori interni și externi care sunt personali. Ele se pot schimba, atunci când o anumită caracteristică (abilitate sau obiceiul învățat) este pe deplin integrată și devine parte a noastră. Bine de reținut asta! (se schimbă doar aspectul liniilor, plăcilor).

Testul de diagnostic se face pe mâna dreaptă și relevă care dintre cele zece linii fundamentale sunt dezechilibrate. Tratamentul are o durată în funcție de persoană, și se aplică pe mâna stângă (prin care primim energie. Dreapta o lasă să curgă în afară).

 Se aplică o bandă ori o plăcuță de cupru sau de argint la punctele de lucru care au sarcina de a încărca / descărca acea placă specifică și funcția conectată la ea, continuând activarea timp de câteva ore sau câteva zile, în funcție de necesități.

Tabelul principal care trebuie învățat este cel redat în figură și rezumă raporturile generale între degete, organe şi emoţii:

1- Linia laterală a corpului, infradigitală, laterală a degetelor: Disociere mentală (sistem cerebro-spinal, nervi);
2. - Linia axială a policelui: Iubire (Intestin: duoden, cec și apendice, colonul, rectul …).
3. - Prima interdigitală dintre police şi arătător: Uitare (Stomac, esofag, faringe, gura);
4. - Linia axială a indexului: Memorie a subconștientului (Organe sexuale si vezico-urinare);
5. - A 11-a interdigitală între index şi mijlociu: Ură (ficat, vezică biliară),
6. - Linia axială a mijlociului: Asocieri mentale, memorie conștientă (Rinichi, inervația vegetativă a intestinului, a aparatului gastric…. ).
7. - A IlI-a interdigitală între mijlociu şi inelar: Durere (Splină);
8. - Linia axială a inelarului: Plăcere (Pancreas);
9. - A IV-a interdigitală între inelar şi auricular (degetul mic): Somn (Plămâni, bronhii, trahee, laringe, fosa nazală. Sistemul respirator);
10. - Linia axială a auricularului: Emoţie (Inimă, sistemul circulator).


Practic:
Folosind policele și indexul, apăsați vârful degetului mijlociu (memorie conștientă –rinichi). Presiunea alternativă asupra vârfului degetului, utilizând o presiune ușoară, rapidă, se poate face cu unghia sau cu ceva ascuțit. Aceasta va sensibiliza o linie de la vârful degetului mijlociu de-a lungul ambelor laturi ale brațului până la umăr, revenind pe cealaltă parte a brațului înapoi la vârful degetului; ulterior făcând să rezoneze și linia corespondentă a corpului. Continuați stimularea pentru a activa celelalte opt linii suplimentare. Persoana testată poate prezenta senzație de furnicături. Unii oameni nu vor simți senzația decât dacă liniile sunt reluate cu un obiect metalic rece.

Liniile încep de la vârful fiecărui deget, și interdigital; aceste linii corespund diferitelor organe și sisteme din organism. Dacă țineți vârful unui deget, astfel încât o presiune ușoară se exercită imediat sub unghie și pe vârful degetului, linia va deveni sensibilă. Atunci când obiectul metalic rece este frecat ușor de-a lungul liniei, o senzație de răcire este simțită de-a lungul ei.

Ocazional, o linie poate fi sensibilă chiar și fără stimularea degetului originar. Aceasta înseamnă, în general, că organul asociat cu acea linie nu funcționează corect. Sensibilitatea liniei poate fi mai evidentă dacă organul este apăsat. Organele sănătoase produc sensibilitate scăzută a liniei, organele bolnave produc una mai accentuată.

Metoda Calligaris poate fi folosită pentru a crește gradul de conștientizare psihică. Folosind un magnet mic, așezați vârful oricărui deget mijlociu pe polul sudic. Fiți blând, deoarece este necesară doar o stimulare foarte ușoară. Viziunile trecutului, prezentului sau viitorului pot fi experimentate după 5-30 minute de stimulare pe deget. Viziunile vor apărea adesea tulburi dar vor deveni mai clare, cu o stimulare crescută.  Viziunile trebuie acceptate într-o manieră pasivă și nu prin "concentrare prea mare".

-O presiune puternică aplicată la nivelul stomacului, a inimii sau a intestinului determină imediat, în linia corespondentă a mâinii, senzaţia de frig pe care subiectul ar fi simţit-o dacă stomacul, inima sau intestinul ar fi fost bolnave.
Aceleaşi linii devin sensibile când persoana are un sentiment asociat organului.
                                                        ***
Câteva exemple din pozițiile degetelor care redau un simbol runic. Acum veți înțelege de ce am ales știința lui Calligaris în lucrul cu Runele. Și poziția corpului este importantă (activează anumite meridiane energetice. Însă conectarea cea mai direct, oricând avem nevoie de o deslușire, de o îndrumare, de a lucre constant pentru sănătate, de a fi alături de ceilalți, o putem face poziționând degetele, activând Runa personală( la fel, fiecare rună redă un aspect al Întregului din care face parte. Învățând una, le percepem ușor pe toate celelalte).





Runa FA.
          
Poziția degetelor redă forma Simbolului. Activează energiile:
-policele : dragoste, intestin
-degetul inelar: pasiune, plăcere, pancreas
Spațiul interdigital I: uitare-stomac
                                III:Durere, splină
                            și IV: somn, plămâni
Policele și inelarul (dragoste și plăcere) activează aceste sentimente. Spațiul alb dintre ele comprimă starea și o stabilizează. Emoțiile, implicit organele, spațiile interdigitale care sunt opusul degetelor, sunt echilibrate.


Policele: dragoste- intestin
Interdigitală I : uitare, stomac
Degetul arătător: memorie a subconștientului, organe sexuale și vezico-urinare


              policele: dragoste, intestin
              Interdigitală I: ură, stomac
               Inelar: psiune, plăcere, pancreas
              Interdigitală III: durere, splină
              Interdigitală IV: somn, plămâni


  
Police: dragoste, intestin
Interdigitală I. Uitare, stomac
Index: memorie a subconștientului, organe sexuale și vezico-urinare


Când am început practica cu Runele, nici nu gândeam unde voi ajunge datorită lor. De la activarea palmelor la activarea degetelor
Degetele care formează simbolul runei personale relevă personalitatea fiecăruia, starea fizică, emoțională, psihică. În mod unic, individual. Sigur că mii de oameni au aceeași Rună, dar fiecare va avea ceva personal de învățat, specific lui. Avem daruri ca telepatia, clar-vederea  pe care ni le dorim (unii) mai puternice (fiecare cu intențiile lui). 
Atunci când vei CUNOAȘTE minunăția care este Omul, cum este EL alcătuit, treptat și aceste puteri se vor activa. A alerga după ele nu este indicat, a te considera un „ales al sorții” dacă ai una din ele activată, nu este indicat, pentru că aceste forțe trebuie alimentate încontinuu și dacă nu știi cum, ele se pierd pentru că le-ai folosit prea mult. Precum ați citit, în scurta prezentare pe care am făcut-o, TOTUL este inscripționat pe harta pielii. Putem avea legături cu toată Creația ( sincer, îmi dă fiori această idee. Ce fac eu, se răsfrânge cine știe pe unde în Universuri!-principiul mișcării aripilor fluturelui).

 Deocamdată, suntem protejați și ei și noi. Puterea noastră este (încă) mică. Nu o să răsturnăm noi Carul Mare, nici pe cel Mic. Nu o luăm Centura lui Orion ca să defilăm cu ea pe podiumurile de modă, nici Lebedele ca să le gătim pentru cină.

Informația care ajunge la nivel de mase va deveni mai puternică în mentalul colectiv VIITOR! Asta e menirea noastră ACUM. Așa văd eu. Lucrând fiecare câte un pic, activăm și mai mult acest potențial uman, pentru copii, pentru nepoții, pentru cei din viitor, care putem fi noi înșine. Zic că merită! Și, avem șansa de a nu ne plictisi și de a nu ne mai „ocupa”, repetitiv, de vechile paradigme care sunt traumele moștenite.

SUNTEM uluitor de minunați! E bine să avem acest gând ca un motto. Așa vom deveni!
Vă doresc tuturor, la început de un nou an, să fie cu adevărat un nou ÎNCEPUT în ceea ce este VIAȚA umană, AICI, pe minunata planetă!  Cosmosul are treburile lui, noi avem multe de descoperit, de realizat AICI, pe mirifica Planetă albastră!

*** Linii LEY: Termenul de „linie energetică” (ley-lines) a fost inventat de omul de afaceri britanic Alfred Watkins, în cartea saOld Straight Trackpublicată în 1925.  În 1921, în timp ce studia diverse hărţi a observat că foarte multe aşezări antice şi sacre pot fi plasate pe o linie dreaptă care traversează continentul.
 Watkins a descoperit că nu numai după aşezări situate în puncte bine definite, ci şi după urme fizice vizibile la nivelul solului, pot fi trasate mai multe astfel de linii energetice. Ele sunt peste tot, la mai mica sau mare distanţă, iar punctele de referinţă le reprezintă bisericile antice, ansamblurile megalitice, cercurile de piatră, şi cimitirele antice.
Watkins utilizează termenul de „linii energetice” (ley-lines), sau simplu „leys”, inspirat de vechiul cuvânt saxon pentru drum luminos. În fapt el este de părere că omul neolitic avea o tehnică specială pentru crearea unor căi de acces lungi şi drepte şi foloseau aceste linii ca drumuri comerciale. (N.B. sau de inițiere, ca să nu fim prea pragmatici).
În 1936 scriitorul britanic Dion Fortune a formulat pentru prima dată teoria potrivit căreia aşezările antice ar putea fi legate prin linii trasate de misterioase forţe cosmice.
Evoluţia modernă a cercetărilor în domeniul liniilor energetice a început cu adevărat abia în 1969, când un alt pasionat de acest subiect, John Michel, a scris „Privire pe deasupra Atlantidei”, o carte în care îmbină liniile energetice, energiile pământului, fenomenul farfuriilor zburătoare şi matematica antică.
În anii ’60 şi ’70 s-au expus tot felul de teorii în maniera „New Age” (Noua Eră), iar liniile energetice au început să fie asociateîn mod automat cu liniile magnetice, farfuriile zburătoare, precum şi cu alte experienţe fizice stranii.

Băştinaşii americani din tribul „Spiritul Liniilor”, care există în întreaga Americă, sunt convinşi că deţin secretul căilor sacre din antichitate. Modele similare se găsesc şi în Mexic, ceea ce sugerează că liniile de la Nazca pot fi variaţiuni ale aceleiaşi teme.
Oamenii de știință TAC. Nu că nu ar ști, sunt convinsă că ar avea multe de spus. Dar orice „cercetare” durează, nu?! Iar publicarea informațiilor depinde de avizul sponsorilor.






Mikao Usui: 15 august 1865 - 9 martie 1926 – Japonia, medic și terapeut japonez, fondator al asociației japoneze numită Usui Reiki Ryoho
Guido Karl Anton List: 5 oct. 1848, Viena -17 mai 1919, Berlin. 
Ocultist, jurnalist, dramaturg și romancier. A întemeiat sistemul Runen Armanen.
Giuseppe Caligaris: 29 oct 1876- 31 martie 1944 – Italia, Prof. Dr. medic, profesor de neuropsihologie la Universitatea Regală din Roma.


  • Giuseppe CALLIGARIS s-a născut în 1876 , în Forni di Sotto și în 1901 a absolvit în Bologna cu teza intitulată „Gândul care vindecă.“ În 1902 s-a mutat la Roma, unde a urmat îndeaproape cursurile profesorului Mazzazzini, director al Institutului de Neuropatologie al Facultății de Medicină a acelei Universități. Aici a început să observe fenomenele care vor fi critice pentru viitorul cercetării sale. Din 1908, în paralel cu studiile sale de neuropatologie, inițiază cercetarea în ceea ce el a numit „ Lanțurile liniare ale corpului și spiritului “. În 1928 a constatat că stimularea liniei axiale a unui deget sau a unei linii interdigitale determină întotdeauna, în fiecare individ, același reflex fizic și, generează un sentiment specific. Apoi a descoperit că stimularea provoacă și o hipersensibilitate a anumitor viscere, adică reflexul cutanat-visceral-psihic.
A publicat numeroase articole care au „impresionat” atât de mult lumea academică, încât atunci când a făcut demonstrații în fața lor, l-au luat în derâdere.
A participat la război ca medic, apoi a revenit la cercetările sale.
A publicat 20 de cărți, care au fost „strânse, culese” de americani și ruși, prin echipe operaționale, special dedicate sarcinii de a colecta toate scrierile doctorului, care a murit bolnav după ce și-a pierdut dreptul de practică la clinica pe care o deschisese împreună cu tatăl său. Câteva cărți au rămas în biblioteci particulare și acum ies la iveală. E bine tot ceea ce s-a „întâmplat”: americanii și rușii au lucrat INTENS cu descoperirile lui Calligaris. Mentalul omenirii a înregistrat aceste descoperi iar acum noi, le accesăm. Altfel, cine știe, am fi devenit diletanți (nu că nu e posibil asta și acum). Așa înțeleg eu. Altminteri, nu aș fi avut posibilitatea de a primi și aplica, în conformitate cu structura mea de cunoaștere, nefiind om de știință sau un inițiat aparținând vrunei organizații esoterice.
Acum Calligaris e Nemuritor, chiar dacă s-a încercat izolarea apoi pierderea lui în negura timpului.





Bibliografie:
Le Catene Lineari del Corpo e dello Spirito –Giuseppe Calligaris
The Linear Chains of Body and Spirit – Giuseppe Calligaris

L’INDICE DEI RICORDI - Letterato Salvatore Claudio, aka Lascaux


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Voi respecta opiniile fiecăruia. Dar vă rog să aveţi o exprimare decentă. Anonimatul persoanei nu-l exclude pe cel spiritual. Din când in când voi face aici completări la cele publicate pentru a nu interveni în text.

                                             Cum îți schimbă Dumnezeu Viața                                                            Împl...