Activarea




Police: dragoste, intestin
Index: Memoria subconștientului, introversiune, org sexuale, aparat uro-genital
Mijlociu: asociații mentale conștiente-SNC, rinichi, aparat locomotor
Inelar: plăcere-pancreas
Mic: emoție, stare de veghe- inima, tiroida, sistem circulator

Interdigitala 1_ uitare-stomac
                       2: ură-ficat
                      3 : Durere, rezistență- splină*

                     4: somn, calm- plămâni, sistem respirator, paratiroda





Acestea sunt primele lucruri pe care trebuie să le reținem în lucrul cu Runa personală atunci când activăm simbolul ei cu degetele. Cu cât o vom face mai des, cu atât vom crea o UNDĂ cu cei care ne-au lăsat moștenire Cunoașterea. Nu depinde de ei, ci de noi. Fără a avea așteptări, ci doar conștientizând că disponibilitatea informațiilor există. Cum cele cinci simțuri sunt tributare materiei la marea majoritate , nu avem auzul interior, vederea interioară, percepția mentală necesară de a ne însuși on-line informațiile. Trebuie să activăm simțurile interioare și atunci vom stabiliza ceea ce tot spunem că este intuiție. Percepția informațiilor care (încă) sunt stocate în subconștientul nostru și al omenirii. Nu este nici o diferență între ele. Doar că activăm ceea ce avem fiecare nevoie.




Policele (dragoste) și degetul mijlociu (asociații mentale conștiente). Atunci când le apăsăm unul pe altul și le frecăm ușor, putem câștiga un discernământ mai mare în ceea ce privește „dragostele” noastre: față de alte persoane de care inițial ne-am simțit atrași (evităm dureri sufletești viitoare), față de societate, de grup (cum ne alegem prietenii), față de religii (nu ajungem habotnici sau dependenți) etc. FIECARE în funcție de necesitățile personale va activa varianta necesară. Dați-i voie corpului (memoriei lui stocată în subconștient) să se activeze și atunci, să vedeți ce INTUIȚII minunate aveți, de vă mirați singuri de ...voi.

Aveți un sentiment de „nemulțumire” față de cineva (este interfața de la ură care e adânc înmagazinată),  este activă interdigitala 2. Se poate să fie și probleme (deja) cu ficatul.
Să spunem că percepeți un asemenea sentiment la cineva. Lucrați direct pe voi, cu voi. Nu vă războiți cu persoana, nu-i xeroxați verbal tot ce citirăți prin cărți și reviste. Masați ușor zona interdigitală 2 apoi policele sau inelarul și degetul mijlociu. Nici nu veți prelua din senzațiile persoanei dar și ea se va simți mult mai bine (legea consonanței, a undelor mai puternice, de frecvențe înalte, care le stabilizează pe cele de frecvențe joasă. Când țipă cineva și alții au tonalități mai joase, țipătul cu tonalitatea cea mai ridicată se va auzi cel mai bine).


ÎNVĂȚĂM propria responsabilitate față de noi, dacă tot suntem pe aici și dacă vrem să trăim frumos și în armonie. Nu ne împiedică nimeni decât doar vechile deprinderi cu care suntem atât de obișnuiți încât credem că suntem noi înșine așa.

EȘTI TU FURIA, NEMULȚUMIREA?! NU! CUM ai (aș) fi fără nemulțumirea din tine (mine)?! Fain! Ce ai face acum?! M-aș relaxa, aș ieși la plimbare, aș zâmbi stării minunate din mine! Da OMULE; asta poți face, TU, personal! Trecurăm prin atâtea „încercări” dureri, vicisitudini. Ți-e greu să scapi de ele?! Greu scapi de obișnuința de a fi CU ele!
 Cine ai fi TU fără ele?! Habar nu au marea majoritate. „Pierduți în spațiu”, un spațiu care e personal și de care habar nu am avut, de a devenit ceva peiorativ. Este atât de incredibilă ieșirea rapidă din zona de disconfort încât apare și o senzație de dezorientare până reușești să spui: WOW!!! Să accepți că a dispărut chiar durerea fizică (dacă e „veche” va fi de lucru cu ea mai des. Dacă e o durere necesară organismului ca să te determine să faci ceva, e altceva. Sunt multe semnale pe care însă fiecare și le știe).


Dacă vă „monitorizați” (vă observați singuri) o să vedeți cu ce degete apăsați tastatura de exemplu ( e interesant să știți), sau cum țineți lingura, creionul. Veți descoperi multe despre voi înșivă dar despre cei din jur. Îi veți percepe „altfel” decât până acum. Nu-i veți mai judeca după aparențele care ne-au limitat atât de mult.

Apăsați ușor vârful degetelor pe care le folosiți pentru a forma simbolul Runei. Sau chiar pernuța primei falange. Făceți-vă din asta o obișnuință. Invățați stanza Runei personale și murmurați-o încetișor sau în gând de câteva ori să nu-i agresăm pe cei din jur cu exercițiile și exersările noastre spirituale.  Se poate  câteva ore să simțim (rar) un disconfort chiar fizic. Activăm vindecarea! Facem așa și noi, CONȘTIENT și CONȘTIENȚI, ceva pentru noi înșine.

Obișnuiți-vă să apăsați ușor, fin, cu degetele voastre de putere, pe orice suprafață, din diferite materiale, texturi. Observați-vă singuri reacțiile de răspuns ale corpului. Nu există rețete, nu există bun sau eronat. Fiecare sunteți unic și veți face ceea ce vă este necesar. Hipersensibilitatea vă va da cea mai corectă îndrumare, numai să lucrați un pic.

Întâi cu degetele de la mâna stângă, apoi pentru vindecare cu dreapta. Încercați și invers. NIMIC nu e bătut în cuie. Avem necesitățile personale care sunt relevate ATUNCI CÂND NE ÎNTREBĂM EXPERIMENTÂND și fiind atenți la răspunsul propriu. (poate intra în remisie o dizarmonie mai veche, se pot întâmpla multe doar lucrând cu voi înșivă și fiind curioși).

 Nimeni nu ne va schimba așa cum o putem face singuri! Am venit aici să învățăm nu să ne lamentăm! Dacă o faceți, am o întrebare pe care vă rog să v-o puneți imediat:  CUM aș fi fără lamentări?! Chiar așa:                               
                                                      Cum sunteți ACUM?!

4 comentarii:

  1. *Splina are un rol preponderent în sistemul de autoapărare al corpului. Interdigitala 3: Durere, rezistență- splină, dacă apar dureri când este masată ușor, apoi se activează vârful degetului mijlociu și apoi al policelui vom avea puterea mentală de a ințelege cu iubire durerea. Fie că e fizică. emoțională. va atrage și energie in Plexul Solar și ne vom simți mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună ziua STIMATA SURSA DIVINĂ mie!😘😘😘
    De câte ori am timp citesc fim imensa voastră inteligența ,înțelepciune,iubire ,pasiune.
    Mi ar place.sa traiesc in pustiu si sa citesc tot ceea ati creat,cu mintea cu sufletul.
    Vă mulțumesc ,va iubesc unicitatea ,si va ador ,de infinite ori la infinit!!!😘😘😘😘😇

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc cu infinită iubire, recunoștință si respect!💖💖💖

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc,de infinite ori la infinit,cu infinită iubire, recunoștință si gratitudine!💖💖💖

    RăspundețiȘtergere

Voi respecta opiniile fiecăruia. Dar vă rog să aveţi o exprimare decentă. Anonimatul persoanei nu-l exclude pe cel spiritual. Din când in când voi face aici completări la cele publicate pentru a nu interveni în text.

                                             Cum îți schimbă Dumnezeu Viața                                                            Împl...