Cartea> Runa_ murmurul Creației


 Runa- murmurul Creației. 

Mulțumesc tuturor  care mi-au fost alături în ultimile două luni.  Minunile există iar această carte e o dovadă vie. 
Lectură plăcută și să vă fie de folos!




Dragă cititorule,
Cartea unui Mister o ai acum în mâinile tale. Ți-aș putea spune că este cartea pe care o așteptai, o doreai. Nimeni nu poate ști asta decât la final. Atunci când Runele devin murmur ascuns în ființa ta. Ele sunt taina, pe care în forme nebănuite încă, o vei desluși pentru tine.
Pornim într-o călătorie fascinantă pe tărâmul Runelor care se dovedesc a fi o știință exactă. Vă veți convinge parcurgând capitolele cărții. Va trebui să stăm comod în fotoliu, să citim, să recitim, activând unda cuantică - legătura directă, cu Runa personală. E simplu?! Da! aveți această carte care cuprinde informații necesare pentru a vă fi un prim ghid. Apoi urmează Magia Runelor: practica! Însuși mărețul Odin, cât era de Zeu, a trecut prin probe inițiatice, care pot veni și pentru noi, când vom fi demni de a auzi Cântecul Runelor în ființa noastră. Atunci, vor cădea lanțurile, se vor desface legăturile și ne vom elibera. Nu este o promisiune, ci realitatea pe care mulți o experimentează acum, în aceste clipe. Arborele Lumii este și în noi, în fiecare.
Runele sunt cheile energiilor creatoare ale existenței, sunt gânduri - cuvinte. Sunt semnele care ne revigorează amintirile păstrate, intacte, în inconștient. 
Chemarea lor se aude, se simte doar în adâncul inimii.



Cartea pe care o ai în mână  este cartea ta. Descoperi cât de minunat alcătuit este corpul și inteligența lui, căreia până acum, i-am spus percepție, intuiție.  Citește-o cu sufletul și practică. Vei descoperi Puterea pe care o ai dintotdeauna.
Este o carte feminină dar nu exclusiv pentru femei. Prin șoapta Runelor, zeci de informații vin să-ți arate cum poți fi deplin împlinit aici, pe minunata Planetă Albastră.
Folosește-le pentru tine și cei dragi!
Fie ca murmurul Runelor să-ți fie înțelepciune întru adevăr și iubire!
                                                                    
                                               Cu iubire: Danaela-Daliela


5 comentarii:

Voi respecta opiniile fiecăruia. Dar vă rog să aveţi o exprimare decentă. Anonimatul persoanei nu-l exclude pe cel spiritual. Din când in când voi face aici completări la cele publicate pentru a nu interveni în text.

                                             Cum îți schimbă Dumnezeu Viața                                                            Împl...