Minunea din care suntem




Am ales să prezint Sistemul RUNE ARMANEN și să ofer cartea Runa-murmurul Creației,  de Sărbători ca semn de recunoștință față de tot ceea ce am primit în ultimii ani, de când am avut curajul de a începe să predau despre Rune. Așa cum m-au îndrumat ele și nu cum mi-aș fi dorit eu, de multe ori.

Darurile pe care ni le dorim conștient sau nu, ajung mult mai ușor la noi datorită unui câmp morfogenetic în care sunt imprimate dorințele de bine, de bucurie, sănătate și armonie ale multora. Teribila Lege a Atracției care funcționează 95% din Off ( comunicarea non-verbală întotdeauna este mai puternică decât cea verbală care însemnă doar 5%). Realizăm mai târziu cât de benefică și necesară a fost o decizie, o hotărâre: peste o lună-trei sau  chiar ani.

Fiecare carte o citești, te impresionează, îți schimbă ziua sau săptămâna, până treci la următoarea. O carte te ajută să percepi direct Formele de unde ce rezonează cu structura energetică interioară, și atunci știi mai clar dacă acesta este drumul tău, dacă asta vrei să înveți, să aplici în viața ta. Ulterior, vine practica personală. Iar fiecare va înțelege ca el, dirijat fiind de necesitățile interioare de dezvoltare.

Am avut uriașul privilegiu de a dărui cartea și ulterior să îmi spună că „nu a înțeles nimic” dar „dorește explicații”. Au fost cele mai frumoase cuvinte pe care le-am auzit. Și am stat de vorbă, am prezentat Runa Personală. S-au declanșat fiori care i-au zbârlit pielea, la propriu. Atunci a înțeles, nici nu a mai pus întrebări. Tăcerea devenise „grăitoare”. Și când se tot „întâmplă” tac și eu...

Atracția către o carte, un film, un curs este doar un declanșator interior, pe care îl urmăm sau nu. Cum este și atracția față de un om, un animăluț, un obiect etc, etc. Așa ne manifestăm celebrul L.A. : prin alegerile, amânările sau dezicerile noastre. Ne dezicem tocmai de ceea ce avem nevoie, ulterior înțelegând asta. După ce trecem prin multe, revenim acolo unde am fost atrași de mult, numai că acea atracție, am înțeles-o eronat în acel moment. De asta ne dezicem cu vehemență de anumite impulsuri pe care le judecăm în conformitate cu fricile, mâniile, nemulțumirile (lista e lungă) adânc stocate în noi. Vrem, dar mai bine, amânăm un pic. Atunci credem că e L.A. Sigur că este, pentru că am decis să amânăm, să ne „protejăm”, adică să mai suferim un pic, să mai trecem prin câteva tornade...

 Atracția cea mai necesară nouă este cea căreia ne opunem cu vehemență. Doar că nu am fost cuplați la anodul pozitiv ci la cel negativ care este întotdeauna  susținut de stimuli pe care nu îi dorim, dar ei există de foarte mult timp implementați în structurile noastre.

 Atracția care ne bucură, care ne aduce fiori de încredere și așteptare, se poate dovedi că nu ne mai încântă și suntem dezamăgiți. De fapt, lecția este uriașă: învățăm că așa NU. Însă cei mai mulți își manifestă doar dezamăgirea, pierzând o lecție: învățarea că o deprindere te-a atras și, e cazul să renunți la ea și, să-ți alegi propria devenire. E doar o altă fațetă.

Altceva este atunci când înțelegi că ai găsit o cale și ești de acord să rămâi pe ea. Atunci încep nevoințele în fața cărora vom mai ceda. Începutul este ușor, dă aripi, continuarea este ... fiecare știe cum: cu amânări, cu renunțări, cu deziceri, cu depresii, victimizări, cu tot felul de năbădăi numai să ieșim noi „basma curată”. Conștient! Pentru că partea inconștientă, odată pornită tot ne va „trage de mânecă” și, uneori chiar dureros.

Mintea nostră s-a schimbat enorm, inteligența acestei generații este din ce în ce mai cuprinzătoare. Ea se cere hrănită, întărită altfel apar depresii. Deoarece corpul nostru cere acele emoții benefice la care te-a ajutat să ajungi iar Sufletul să devină parte din conștientizările noastre. Magnetismul inconștientului este ceea ce numim Inteligența corpului. Nu este verbal, ci non verbal, dar extrem de puternic.

În pregătirea personală, apar sincope. Sunt firești și necesare, dacă știm cum să le înțelegem. Noi nu suntem într-un ashram și zilnic să practicăm sub îndrumarea cuiva. Avem familie, serviciu, prieteni... Iar ceea ce practicăm o săptămână până se „implementează” cere timp, acel timp în care spunem că am renunțat și ne socotim vinovați. Nu noi decidem asta !!!  este ca atunci când luăm medicamente: perioada de după ce încetăm cura este cea în care ele încep să acționeze (așa ar fi normal). La început ele doar atenuează, anesteziază durerea.

Când din nou este nevoie să mai facem un pas, vom înțelege. Numai să nu amânăm totuși, prea mult. Cu cât se acutizează ceva, înseamnă că este timpul să ne reluăm notițele și practica. Surpriza poate fi că ne este mai de folos, că este mai puternic și mai stabil totul decât înainte. Tocmai pentru  acele momente când am „întrerupt”, când am amânat au stabilizat învățăturile.  Nu știm cum să înțelegem ce se întâmplă de fapt. Obișnuința de a ne sabota e veche și, foarte bine implementată în memoriile noastre!
Mereu există un nou început atunci când renunțăm să ne judecăm pe noi înșine implicând, ca bonus, și pe alții!

Am început cu faptul că voi prezenta Sistemul Rune Armanen. A durat 20 de ani să încep. Acum, apar deslușiri personale. Nu ale mele, ci vin din Marea Înțelepciune. Încerc să le transcriu. Nu le „aud”, nu practic chanelling. Înțelegerile vin după practică și atunci când coroborez informațiile cu date științifice actuale. Bucuria când aflu confirmări științifice este mare și duce la formarea unei echilibru interior de care avem toți mare nevoie. Pentru că Știința Strămoșilor este metaforică și, la început am luat-o așa cum e, visând marea majoritate la deveniri care nu mai veneau. Un bun început care a declanșat și descătușat ceva în noi, în fiecare. Drumul mai departe e lung și trebuie parcurs cu răbdare, discernământ și recunoștință.

Am citit, am învățat despre energia Sunetului, a morfemelor, despre cimatică și implicațiile în viața de zi cu zi. Multe terapii actuale au ca bază sunetul și culoarea. Pentru că intonarea numelui fiecărei Rune- format din morfeme creează unde de rezonanță în noi și în jur.

Apoi nelămuririle au fost legate de poziția degetelor. Așa am descoperit într-o bună scrierile doctorului Calligaris. Harta întregului care suntem: corp, minte, emoții este desenată pe pielea corpului (cel mai mare organ) iar holograma cea mai mică este pe pielea de la ultima falangă a fiecărui deget (adică la vedere). O știință care a fost făcută „dispărută” până acum (noroc de americani și ruși care au aplicat-o, așa activându-se în memoria omenirii).
și următoarele postări.

Postura corpului fiecărei Rune. În practica posturii corpului am scris doar despre cele trei porți, despre contracțiile fizice, despre cum sunt mai puternice atunci când vizualizăm, depășind starea de a ne imagina doar.

Meridianele energetice:  legătura cu cele 12 meridiane ale organelor se putea lucra cu ele de pe degete.  Dar... pe ele cine le susține?! cele Opt Meridiane extraordinare, primele care ne-au susținut viața in utero și apoi până la șapte ani. Celelalte meridiane au drumul lor dar, sunt susținute tot de cele Opt Meridiane Extraordinare. Pot fi activate din nou?! Sigur da! Asta este minunea care suntem.

Despre importanța lor nu am scris în carte. Încă nu eram sigură. Uneori mă îndoiam de ceea ce „venea” și tot mai cercetam. Cred că asta este o cale personală și cu atât mai mult, crește smerenia mea în fața minunii care ne-a creat, dar și a minunii care suntem. Cred că nu înțelegem cu adevărat cea înseamnă „minuni” și „a te minuna”, a te umple de acea nedefinită stare mută a Sufletului.

Știința Runelor nu este ceva de suprafață, faci ceva și gata. Fiecare Rună relevă și susține o Putere pe care când o „descoperi” ea se descătușează în tine. Runele sunt imaginea perfecțiunii noastre. Puterea lor energetică poate fi folosită mental, intenționat, dacă ne mărginim doar la asta. E ca și cum am vrea să direcționăm curentul electric spre un scop anume, așa cum mulți deja au făcut-o. Ne distrugem pe noi, Creația însă nu !!!  Dar, este mult, mult mai mult decât acest aspect! Nu se poate explica tehnic pentru că Runele sunt unice pentru fiecare.

Practica duce la instalarea energiilor pe care ulterior le vom putea folosi simplu. Acest „simplu” derută. „Am făcut atâtea” ca acum ... să nu mai fac nimic?! Da! Pentru că acum energiile Runei tale personale se manifestă. Ai devenit una cu energiile Runei Personale iar undele Minunatei Inteligențe se manifestă liber prin tine. Evit să spun „energii divine” pentru a nu ne duce într-o zonă religioasă. Oricum, tot acolo ajungem dar cu o altă percepție, care nu depinde de nici o organizare pământeană. Simți, trăiești legătura ta personală cu Marele Infinit, care nu se poate descrie. Ritmul perfect al Universului, care este acea Inteligență Unică, care se manifestă pe Sine în toate, și devine manifestare prin tine pentru că de asta ești creat. 

Comunicarea cu Infinitul este personală, devine acea Tăcere interioară, acel Spațiu alb când asculți și înțelegi fără cuvinte.  Doar știi. Devine Rugă de mulțumire, nu de cerere.

Tu doar trimiți „chemarea de a se întâmpla” (n.b.: Ruga). Însă, după ce tu ai acceptat că ești parte directă din Creație, atunci ea devine manifestare în propria ta realitate și ești conștient de asta. 
Apare credința care nu înseamnă să crezi ÎN, ci să faci parte DIN.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Voi respecta opiniile fiecăruia. Dar vă rog să aveţi o exprimare decentă. Anonimatul persoanei nu-l exclude pe cel spiritual. Din când in când voi face aici completări la cele publicate pentru a nu interveni în text.

                                             Cum îți schimbă Dumnezeu Viața                                                            Împl...